|
Fondator Cu Coduri
|
|
Da, în 2018 am făcut anumite teste pe un server unde aveam acces administrativ.
Nu am ascuns niciodată acest lucru. Totuși, acest subiect nu are nicio legătură cu discuțiile actuale de pe forum. Te rog să încetezi cu atacurile personale și provocările la adresa membrilor comunității. Dacă ai o problemă concretă, o poți expune civilizația.
54 minutes ago
Corect. Ai dreptate NU are legatura cu forumul.
La fel cum nici ce mi-ai facut tu mie NU are Iti explic . Functia de admin NU are legatura cu un Jucator Simplu. Mi-ai dat admin . Am vazut cum se trateaza aici admini care fac demo corect si baneaza Cat am fost admin am abuzat la maxim de functie din razbunare si tu ce ai facut ? In loc sa imi dai doar REMOVE sa ma lasi fara admin Doar si sa fiu Strict Jucator SIMPLU. TU mi-am dat banare completa . NU am fost prins jucand cu coduri pe server NICIODATA . NU am jucat cu cod NU am deranjat pe NIMENI CA SIMPLU JUCATOR . Adimnu doar trebuia sa il scoti in rest sa pot intra pe server TU AI GRESIT SI TE MIRI DE CE ITI FAC Asumati Greselile . ASTA E MIZILIC DIN CAT POT FACE
18 minutes ago
Reparati Gresala .
Scoate doar Adminul ca is deacord , eu unde NU vad corectitudine plec singur din fuctie DAR lasa-ma sa joc pe server linistit . Si atunci cand vezi ca utilizez cod sau deranjez jocul ca SIMPLU Jucator Atunci poti bana . NU scoti si adminu si banezi Si cel putin cu mine ai pace . Ca din cate am vazut NU sunt singuru cu care ai probleme Mai ai un admin in functie care da pika din cate vad si conturi rusesti cu kg Alea NU imi apartin Cauta singur ip-ul real unde mi-ai dat banul si NU am facut hibe ca jucator ca ai timp si vreme. Restu le cauti degeaba is ip-uri prin Vpn pierzi timpu cu ele . Pot juca si prin Vpn pe server am incercat merge da sacadeaza ca naiba . Si Trump prima data o atacat Iranu dupa o negociat . Putin la fel. Eu la fel. Alt tau Mr SnOw X SnEg
12 minutes ago
Discuția a deviat complet de la subiect. Dacă ai dovezi sau o problemă concretă, prezint-o civilizat. Dacă nu, consider subiectul încheia
1 minute ago
NU ai inteles Nimic sau te faci ca NU intelegi.
NU mai discutam , continuam Urmatorul site ca ia urma de la WarGods este al tau cand am eu chef Daca te inchid o luna si pe tine ca pe cei de la WarGods poate asa pricepi imi dai UnBan pe server. PA PA |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)